وشکاران و اشخاصی که در جوشکاری از عینک مخصوص استفاده نمی کنند و دچار عرضه برق زدگی می گردند در درمان برق زدگی چشم می توانند از راهکار های مفید و موثر ارایه شده در ادامه این مطلب استفاده نمایند.
ما در مجله آرگا از درمان سوزش چشم، علائم و درمان آستیگمات چشم، عمل لیزیک چشم و دیگر درمان های خانگی در موارد دیگر مطلب نوشته ایم و در این مقاله به راه های درمانی برق زدگی پرداخته ایم.
درمان برق زدگی چشم:
اگر دچار عارضه برق زدگی شدید، روش های درمانی ذیل را به کار ببندید:
- اولین قدم در درمان برق زدگی چشم، شستشو کامل چشم ها با آب می باشد. سپس چشم هایتان را خشک کنید و با یک دستمال و یل پارچه تمیز به طور کامل ببندید.
- به طور متوسط چشم ها باید هشت تا دوازده ساعت به طور کامل به شکلی که حتی فرد پلک هم نزد بسته باشند و تنها استراحت در یک اتاق تاریک راه حل مناسب به شمار نمی آید.
- هر شش ساعت از یک مسکن قوی مانند قرص کدئین، قرص ایبوپروفن و یا قرص استامینوفن برای تسکین درد و به خواب رفتن استفاده نمایید.
- هر شش یاعت باید بانداژ چشم را بردارید و ترشحات ایجاد شده را تمیز و مجددا چشم را بانداژ نمایید.
- ذکر این نکته در این قسمت بسیار حائز اهمیت است که هیچگاه در رفع برق زدگی چشم نباید از قطره بی حس کننده تتراکایین به دلیل عوارض و خطرات بالای آن استفاده شود. حتی درخواست تجویز آن از سمت پزشک نیز پیگرد قانونی دارد. از این قطره در جراحی ها برای بی حس کردن چشم استفاده می گردد و استفاده از آن در این موارد موجب سوراخ شدن قرنیه چشم می شود.
- برای درمان برق زدگی می توانید سیب زمین خام را به شکل ورقه های نازک برش بزنید و بر روی چشم هایتان بگذارید و بعد از گرم شدن سیب زمینی ها آن ها را تعویض کنید.
در درمان برق زدگی شستشو و بستن چشم ها و مصرف مسکن بعد از دوازده ساعت این مشکل را برطرف می کند و به طور معمول عوارضی به جای نمی گذارد اما استفاده از قطره بی حس کننده تتراکایین آسیب های جدی بر روی چشم به جای می گذارد.
منبع : آرگا